A K&H Bank ügyfélszolgálatának elérése a különböző csatornákon

k&h ügyfélszolgálat

Kérjük, értékelje

A K&H Bank ügyfélszolgálatának elérése a különböző csatornákon Telefonszám A K&H telefonszáma: +36 1/20/30/70 335 3355Fax: +36 1 328 9696E-mail cím: bank@kh.hu K&H biztosító email címe: biztosito@kh.hu Nyitvatartás HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek09:00-18:0009:00-17:0009:00-17:0009:00-17:0009:00 – 16:00 Postai megkeresés A központi ügyfélszolgálat postacíme:K&H Bank 1851 Budapest Tartalomjegyzék Milyen cég a K&H Bank, és milyen ügyekkel kereshetem meg?Ahogy a neve is mutatja a K&H egy bank, amely több tucat magyarországi fiókkal, széleskörű ismertséggel és […]
2.54 1 5 35
Jelenlegi Minősítés 2.54

Your page rank:

A K&H telefonszáma:
+36 1/20/30/70 335 3355

Fax: +36 1 328 9696

E-mail cím: bank@kh.hu 

K&H biztosító email címe: biztosito@kh.hu

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

09:00-18:00

09:00-17:00

09:00-17:00

09:00-17:00

09:00 – 16:00

A központi ügyfélszolgálat postacíme:

K&H Bank 1851 Budapest

Tartalomjegyzék

Milyen cég a K&H Bank, és milyen ügyekkel kereshetem meg?

Ahogy a neve is mutatja a K&H egy bank, amely több tucat magyarországi fiókkal, széleskörű ismertséggel és rengeteg ügyféllel rendelkezik. A következőkben számba vesszük, hogy milyen módokon és milyen ügyekben fordulhat a K&H ügyfélszolgálatához, illetve melyek a fontosabb kérdéskörök.

A K&H Bank három fő szolgáltatással várja az ügyfeleit:

 1. Banki szolgáltatások
 2. Biztosítások
 3. SZÉP Kártya

Meglévő és új ügyfelek banki szolgáltatások terén alapvetően a következő ügyekkel kapcsolatban kereshetik meg a K&H Bank ügyfélszolgálatot:

 • számlavezetés: új számla nyitása ma már akár online is történhet, de ha ragaszkodsz a személyes látogatáshoz (sokszor egyébként az a legegyszerűbb), akkor valamelyik K&H bankfiókban érdemes időpontot foglalni. Ugyanez igaz egyébként a már meglévő számlák módosítására, társtulajdonos felvételére vagy éppen megszüntetésére is.
 • hitelek: a hitelek és a személyi kölcsönök ma már szerves részét képezik mindennapjainknak, és elég nehéz úgy boldogulni (pl.: lakást vagy autót venni), hogy nem a bank hitelezi meg a vételárat vagy annak jelentős részét. Ilyen ügyekben kifejezetten ajánlott személyesen megkeresni a K&H Bankot, mivel online nem biztos, hogy minden ajánlatot megtalálsz, különösen ha van már bankszámlád amire a jövedelmed érkezik.
 • bank- és hitelkártyák: számlanyitáskor szinte biztos, hogy ajánlani fognak egy betéti kártyát, amivel hozzáférhetsz a bankszámládhoz, vásárolhatsz, készpénzt vehetsz le. Ha pedig szeretnéd egy kicsit kiterjeszteni a pénzügyi kereteid, akkor lehetőséged van hitelkártyát is igényelni, amellyel a bankszámládon rendelkezés álló összegen felül is költhetsz. Természetesen úgy, hogy ez utóbbi kártyáról való költéseket ki kell fizetned.
 • megtakarítások: a K&H számos megtakarítási formát kínál, többek között rövid-, közép- és hosszútávú befektetési lehetőségeket különböző alapokban, illetve olyan nyugdíj-előtakarékossági számlát is kínál, amellyel később adókedvezményt is lehet érvényesíteni. A termékpaletta igen széles, ha szeretnél elkezdeni megtakarítani, vagy befektetésre tudsz kisebb-nagyobb összeget szánni, a K&H Bank ügyfélszolgálata áll rendelkezésedre.

A K&H Biztosító ügyfélszolgálat elérése, és a szolgáltatások köre

A banki szolgáltatásokon túl a K&H többféle biztosítást is kínál, amelyek ügyintézését személyesen vagy online folytathatod. A biztosítás tekintetében minden nagyobb típus elérhető, ezek intézéséhez a szükséges információkat telefonon vagy emailben szerezheted meg legkönnyebben, esetleg még az jöhet szóba, hogy besétálsz a személyes ügyfélszolgálatra és ott érdeklődsz.

Amit a K&H biztosító ügyfélszolgálatán elintézhetsz, az szinte nagyjából ugyanaz, amit általában egy biztosítónál el tudnál intézni:

 • Szerződés kötése: biztosítási szerződés kötéséhez nem feltétlenül kell elmenned egy bankfiókba, számos esetben akár online is megköthető a K&Hs biztosítás.
 • Dokumentumok igénylése: különböző, a szerződéshez kapcsolódó dokumentumokat igényelhetsz telefonon, személyesen, vagy online.
 • Káresemény bejelentése: ha káresemény történt, akkor azt érdemes minél előbb bejelenteni. Ennek számos módja van, a hagyományos csatornákon felül akár applikáción keresztül is megteheted a bejelentést.
 • Egyéb szerződéses ügyintézés: a szerződésed felmondását, bővítését, a kedvezményezett változtatását, és hasonló ügyeket is elintézheted a legtöbb csatornán.

A K&H Szép Kártya ügyfélszolgálat

Ha a munkáltatód munkabéren kívüli juttatást is fizet, akkor lehetséges, hogy azt K&H SZÉP Kártyán kapod, amit elég sok helyen elfogadnak, és amellyel fizethetsz melegételért, belépőjegyért, szállásért, attól függően, hogy melyik zsebre utalt a munkáltatód. A K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálatát elérve a legtöbb kérdésedre választ kaphatsz.

A K&H Bank telefonszáma és telefonos ügyfélszolgálata

A K&H telefonszáma: +36 1/20/30/70 335 3355

A telefonos ügyfélszolgálatot normál díjas telefonszámként hívhatod, és annyit megtehetsz az ügyintézés gyorsítása érdekében, hogy nem közvetlenül a telefonszámot hívod, hanem a K&H applikáción keresztül indítod a hívást, így már beazonosítva kerülsz a hívók közé. A K&H telefonos ügyfélszolgálatán az alábbi kérdéskörökben tudnak segíteni:

 1. Letiltások: bankkártyák és elektronikus azonosítók tiltása
 2. Információ kérése és megbízások rögzítése bankkártyáidhoz, bankszámládhoz:
  1. általános tájékoztatás az elérhető bankkártyákról, bankszámlákról
  2. számlához és kártyákhoz kapcsolódó műveletek, pl.: egyenleg lekérése, megbízás rögzítése
  3. panaszkezelés
 3. Az elektronikus szolgáltatások, pl: e-Bank, applikáció, stb
  1. Segítség vagy információ kérése az elektronikus szolgáltatásokról
  2. az e-PIN kód megváltoztatása az automata rendszeren keresztül
  3. Segítség kérése az Electra-val kapcsolatban
  4. Panaszkezelés
 4. K&H Biztosító termékei, szolgáltatásai (A K&H Biztosító telefonszáma: +36 1/20/30/70 335 3355 a 4-es menüpontot kell választani)
 5. Hitelek és lízing termékekkel kapcsolatos kérdések
  1. Információ lakossági lakáscélú hitelekkel kapcsolatban
  2. Lakossági ügyfelek számára nyújtott hitelkeret, személyi hitelek és egyéb hiteltermékekkel kapcsolatos információ
  3. Vállalkozási hitelekkel kapcsolatos információk – kis- és középvállalkozások
  4. Lízinggel kapcsolatos információk és ügyintézés
  5. Panaszkezelés
 6. K&H SZÉP kártya ügyfélszolgálat: +36 1/20/30/70 335 3355 7-es menüpont
  1. SZÉP kártya szolgáltatások kártyabirtokosok, munkáltatók és elfogadóhelyek részére
  2. SZÉP kártya egyenleg lekérdezése automatán keresztül
 7. Megtakarításokkal kapcsolatos ügyek intézése
 8. A telefonos ügyfélszolgálaton keresztül meghallgathatók az adatvédelmi tájékoztatók

A K&H Ügyfélszolgálat írásos megkeresésének lehetőségei

A bank honlapjának címe: www.kh.hu Itt elég sok különböző menüpontot találhatsz. A Kapcsolat menü alatt találhatod meg felsorolva az összes kapcsolatfelvételi lehetőséget.

 1. Online ügyfélszolgálat, e-bank: https://www.kh.hu/ebank

k&h bank ügyfélszolgálat

Használatához előzetes beállításokra van szükség, illetve érdemes az alkalmazást is letölteni, mivel a belépést azzal meg lehet könnyíteni. Az e-bankon belül számos menüpontban navigálhatsz, és az alap dolgokon kívül (pl.: számlaegyenleg, számlatörténet, kártyák adatai, utalások, tranzakciók stb.) lehetőséged van biztosítást kötni, megtakarítási lekötést végezni, illetve gond esetén hívhatod az ügyfélszolgálatot (az applikációból).

 1. Időpontfoglalás bankfiókba: https://www.kh.hu/idopontfoglalas/termek

Fontos az is, hogy ha személyesen mennél be valamelyik bankfiókba ügyeket intézni, akkor próbálj meg előre tervezni és időpontot foglalni, hogy mindenképpen sorra kerülj, és hamar a végére érj a dolgoknak. Ehhez kapcsolódóan van bankfiók és bankautomata kereső is: https://www.kh.hu/terkepes-kereso

 1. Írásbeli bejelentés: a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével (https://www.kh.hu/ugyfel-visszajelzes) tudsz írásban kapcsolatba kerülni a K&H Bank ügyfélszolgálatával.

k&h bank telefonszám
K&H Bank Zrt. levelezési címe: K&H Bank 1851 Budapest, illetve direkt e-mailt is írhatsz a bank@kh.hu címre. A K&H biztosító email címe: biztosito@kh.hu. A postacímen egyébként minden szolgáltatással kapcsolatban érdeklődhetsz.

A K&H mobilbank applikáció

Ha idézőjelbe tesszük a „telefonos ügyfélszolgálat” kifejezést, akkor akár ki is terjeszthetjük a letölthető banki alkalmazásra. A K&H mobilbankja gyors, könnyen kezelhető és átlátható felületet biztosít, és minden lényeges funkciót tartalmaz. Tudunk biztosítást kötni, átutalni, számlatörténetet megnézni, vagy éppen vásárlási limitet módosítani. Az alkalmazás Androidra és iOS-ra egyaránt elérhető.

A K&H Bank és a közösségi hálózatok