A Fundamenta ügyfélszolgálat és Elérhetőségei

fundamenta ügyfélszolgálat

Kérjük, értékelje

A Fundamenta ügyfélszolgálat és Elérhetőségei Telefonszám Ügyféltájékoztató: +36 1 411 8181 Nyitvatartás Hétfő: 8:00 – 18:00 Kedd: 8:00 – 18:00 Szerda: 8:00 – 20:00 Csütörtök: 8:00 – 18:00 Péntek: 8:00 – 18:00 Postai megkeresés A központi ügyfélszolgálat postacíme: Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Budapest 1922 Tartalomjegyzék Mi is a Fundamenta? A Fundamenta az egyik legnagyobb magyarországi lakástakarékpénztár, amely már évtizedek óta családok ezreinek […]
2.37 1 5 67
Jelenlegi Minősítés 2.37

Your page rank:

Ügyféltájékoztató: +36 1 411 8181

 

Hétfő: 8:00 – 18:00

Kedd: 8:00 – 18:00

Szerda: 8:00 – 20:00

Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 18:00

A központi ügyfélszolgálat postacíme:

Fundamenta-Lakáskassza
Zrt. Budapest
1922

Tartalomjegyzék

Mi is a Fundamenta?

A Fundamenta az egyik legnagyobb magyarországi lakástakarékpénztár, amely már évtizedek óta családok ezreinek segít megvalósítani felújítási céljait. Az igaz, hogy pár évvel ezelőtt egy jogszabályi változás miatt már nem jár állami támogatás, de a Fundamenta továbbra is kínál megtakarítási lehetőséget, illetve ma már a piacon elérhető legkedvezőbb lakáscélú hiteleket adja a megtakarításokhoz. Meg kell hagyni, ügyfélszolgálati szempontból azért a Fundamenta nem rendelkezik nagy lefedettséggel, de a telefonos, webes és a kérhető személyes tanácsadó bőven elegendő lehetőséget biztosít a kérdéseink megválaszolására és a felmerülő kétségek eloszlatására.

Mivel fordulhatok a Fundamentához?

A következőkben ismertetjük azokat a kérdéseket, amelyekkel általában az ügyfelek megkeresik a Fundamenta ügyfélszolgálatát:

  1. Aktuális kedvezmények és akciók: számos esetben kínál a Fundamenta szerződéskötési kedvezményeket, amelyeket nem biztos, hogy minden olyan platformon hirdetnek, amit követsz. Ha ez így van, akkor érdemes egyszer-egyszer megnézni a honlapot, vagy felhívni a Fundamenta telefonos ügyfélszolgálatot.
  2. Új szerződéskötéssel vagy új hiteligényléssel kapcsolatos tájékoztatás kérése: ha szeretnél lakástakarék-szerződést kötni, vagy éppen lakáscélú hitelt vennél fel, akkor is érdemes a honlapon megnézni a kalkulátorokat, esetleg telefonon érdeklődni. A legjobb egyébként, ha egy személyi bankárt kérsz, aki értelmesen el tudja magyarázni a lehetőségeket.
  3. Meglévő megtakarítási szerződéssel kapcsolatos ügyintézés: abban az esetben, ha már van Fundamenta lakástakarék szerződésed, akkor adategyeztetés, adatváltoztatás, egyenleginformáció és hasonló kérdésekkel kapcsolatban keresheted meg az ügyfélszolgálatot.
  4. Meglévő hitelszerződéssel kapcsolatos ügyintézés: az előző ponthoz hasonlóan, már élő hitelszerződéssel kapcsolatban tudsz kérdezni telefonon, vagy a honlapon tájékozódni.
  5. A Fundamenta online rendszerével kapcsolatos technikai segítség kérése: amennyiben nem sikerül mondjuk az időpontkérés, vagy éppen a WebBankárban nem tudsz feltölteni, esetleg más hasonló gond merül fel, akkor telefonon kérhetsz segítséget.
  6. Reklamáció, panasz: ritkább esetben előfordulhat, hogy olyan probléma lép fel, amelyet nem sikerül megoldani, és úgy látod jónak, hogy panaszt teszel. Erre minden további nélkül – indokolt esetben – van lehetőséged.
  7. Számlakivonat, adategyeztetés: a meglévő lakástakarék- vagy hitelszerződéshez kapcsolódó számlakivonatokat kérheted online, vagy telefonon, esetleg az ügyfélszolgálaton.

WebBankár – A Fundamenta ebanking rendszere

A Fundamenta ebanking szolgáltatása a https://ebank.fundamenta.hu címen érhető el. A regisztrációhoz szükség lesz az ügyfélszámodra, illetve jó, ha kéznél van a telefonod, mivel több SMS-t is kapsz majd a regisztráció során.

fundamenta telefonos ügyfélszolgálat

A Fundamenta online ügyfélszolgálata szerencsére nincs túlbonyolítva, így nagyon egyszerűen használható mindenki számára. A Fundamenta rendszerbe bejelentkezés után láthatod a meglévő szerződésed egyenlegét, a személyi bankárod elérhetőségét, egy kalkulátort, illetve az aktuális akciókat és az olvasatlan üzeneteid.

A főmenüt az oldal tetején találod, ahol az Ügyintézés, Információk és a Kapcsolat menüpontok közül választhatsz. A Fundamenta e banking felületén online adhatsz be nyomtatványokat, igazolhatod a felhasznált lakástakarékra vonatkozóan az ingatlancélt, illetve kapcsolatba léphetsz a személyi bankároddal.

Írásos megkeresés online

A Fundamenta online is elérhető, még akkor is, ha nem regisztrálsz be a WebBankár felületre: https://www.fundamenta.hu/kapcsolat#irjon. Az online történő írásbeli megkereséshez a Fundamenta bejelentkezés nem szükséges, ehelyett három lehetőség közül választhatsz: Nem vagyok ügyfél, Ügyfél vagyok, Értékesítési partner vagyok. A választásodtól függően a kitöltendő űrlap változhat, illetve a megszerezhető információk köre is más.

fundamenta online

Az írásos megkeresésekre egyébként a Fundamenta elég hamar válaszol, így biztosíthatunk afelől, hogy nem kell hosszú heteket várnod mire megkapod a választ a kérdésedre. Az űrlapokhoz egyébként ugyanúgy tudsz majd fájlokat csatolni, és a választ a megadott email címre fogják küldeni, esetleg még olyan is előfordulhat, hogy felhívnak egyeztetni a dolgokat.

 

A Fundamenta személyes ügyfélszolgálata

Egyedül Budapesten van a Fundamentának személyesen látogatható ügyfélpont irodája, amely természetesen akadálymentesített. A címe: Budapest, XII. kerület Alkotás utca 55-61.

A fővárosi Fundamenta ügyfélszolgálat nyitvatartása

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

8:00 – 16:30

8:00 – 16:30

8:00 – 16:30

8:00 – 16:30

8:00 – 16:00

Zárva

Zárva

A személyes ügyfélszolgálaton mindent elintézhetsz ami a szerződésekkel kapcsolatosan felmerülhet. Befizethetsz, igazolhatod a felhasználást, kérhetsz számlaegyenlegről tájékoztatást, felmondhatod a szerződésed, és még sok-sok egyéb ügyet intézhetsz. Érdemes egyébként időpontot foglalni, a https://idopontfoglalas.fundamenta.hu/ oldalon, így biztos hogy időben sorra kerülsz, illetve könnyebb megtervezni a látogatást.

Nem ügyfélszolgálat, de érdemes igénybe venni: a Fundamenta személyi bankár

Ha szeretnéd a Fundamenta által nyújtott lehetőségeket kényelmesen, otthon megismerni, akkor mindenképpen érdemes a Személyi Bankár igénylése, amit telefonon, vagy a honlapon keresztül tehetsz meg: https://www.fundamenta.hu/kapcsolat

A személyes találkozó során a személyi bankár minden kérdésedre válaszolni tud, és ha szerződést kötsz, akkor helyben meg lehet tenni. Amennyiben a személyes találkozó annyira nem vonz, akkor pedig valamelyik ismertebb online platformon, videóhívást keretében is lehetséges az egyeztetés.

 

fundamenta telefonszám

Fundamenta telefonos ügyfélszolgálat

A Fundamenta telefon hívás keretében is elérhető a  +36 1 411 8181 telefonszámon. A Fundamenta telefonszámán elérhető ügyfélszolgálaton először egy automata menürendszeren keresztül kell belépned, a menüpontok az alábbiak:

0 – Aktuális akciók

1 – Új szerződéskötéssel vagy új hiteligényléssel kapcsolatos kérdés

2 – Meglévő megtakarítási szerződéssel kapcsolatos ügyintézés

3 – Meglévő hitelszerződéssel kapcsolatos ügyintézés

4 – Online rendszereinkkel kapcsolatos technikai segítség

5 – Reklamáció bejelentése

6 – Akadálymentesített szolgáltatási térkép

7 – Számlakivonat, adategyeztetés

A Fundamenta telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

8:00 – 18:00

8:00 – 18:00

8:00 – 20:00

8:00 – 18:00

8:00 – 18:00

Zárva

Zárva

Mivel viszonylag nagy az ügyfélköre a Fundamentának, ezért előfordulhat, hogy feltorlódnak a hívások az ügyfélszolgálaton. Emiatt ajánljuk, hogy nézd meg a honlapról letölthető foglaltsági kimutatást, az alapján el tudod majd dönteni, hogy mikor érdemes telefonálni.

Ha minden kötél szakad – Postai megkeresés

A Fundamenta szeret levelet küldözgetni, így nem csoda, hogy szívesen fogadják az írásos megkereséseket is, illetve postai úton is küldhetsz be dokumentumokat. A Fundamenta levelezési címe: Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Budapest 1922

A Fundamenta és a közösségi média

Jelen esetben beszélhetünk Facebook, Youtube és Instagram jelenlétről.

A Fundamenta Facebook oldala: https://www.facebook.com/FundamentaMagyarorszag/ Ezen a lapon hasznos cikkek, összefoglalók, tippek-trükkök, illetve promóciók kerülnek megosztásra. Nincs túl nagy mozgás az oldalon, illetve a látogatottság sem túl nagy. Tudomásunk szerint nem folyik ügyfélszolgálati tájékoztatás a Facebookon.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHFiNe_qh8kfEu8M2Mfj1Qw Ami a Fundamenta YouTube csatornáját illeti, itt főleg csak a reklámspotokat találhatod meg, amelyekkel amúgy a tévében is találkozhatsz. Remélhetőleg később esetleg valami mini-sorozatot is indítanak, hiszen ha már folyóiratuk van, fél percnél hosszabb videókra is lenne igény.

Instagram: A Fundamentának van egy Instagram oldala, ahol főképp promóciós anyagokat lehet találni. Ha szeretnél értesülni a legújabb ajánlatokról, kövesd a https://www.instagram.com/fundamenta_magyarorszag/ oldalon a céget.

Összefoglalva, elmondhatjuk, hogy a Fundamenta egy olyan pénzügyi szolgáltató, amelyet minden, a 21. században felhasznált módszerrel elérhetsz, így nem fog különösebb gondot okozni a szükséges információ megszerzése. Igaz, hogy kifejezetten olyan, hogy Fundamenta személyes ügyfélszolgálat nem létezik, de a kiterjedt partneri-értékesítői hálózatnak köszönhetően az ügyfélszolgálat lényegében házhoz megy.

A Fundamenta elérhetőségei összefoglalva:

  1. Cím: Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Budapest 1922
  2. Telefon: +36 1 411 8181
  3. Írásbeli megkeresés online: https://www.fundamenta.hu/kapcsolat#irjon