Hogyan érhető el a Cetelem ügyfélszolgálata?

cetelem ügyfélszolgálat

Kérjük, értékelje

Hogyan érhető el a Cetelem ügyfélszolgálata? Telefonszám Cetelem Bank telefonszám: +36-1-458-6070  Nyitvatartás HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek8:30-17:308:30-17:308:30-17:308:30-17:308:30-17:30 Postai megkeresés Cetelem levelezési cím:Magyar Cetelem Zrt. 1384 Budapest, Pf. 745. Tartalomjegyzék Az alábbiakban megnézzük, hogy hogyan lehet elérni a Cetelem ügyfélszolgálatát. Ez a tudás hasznos lehet nem csak azok számára, akik már a Cetelem ügyfelei, hanem azoknak is, akik még nem, és szeretnék megtudni, hogyan vehetik fel a kapcsolatot […]
4 1 5 1
Jelenlegi Minősítés 4

Your page rank:

Cetelem Bank telefonszám: +36-1-458-6070

 

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

8:30-17:30

8:30-17:30

8:30-17:30

8:30-17:30

8:30-17:30

Cetelem levelezési cím:

Magyar Cetelem Zrt. 1384 Budapest, Pf. 745.

Tartalomjegyzék

Az alábbiakban megnézzük, hogy hogyan lehet elérni a Cetelem ügyfélszolgálatát. Ez a tudás hasznos lehet nem csak azok számára, akik már a Cetelem ügyfelei, hanem azoknak is, akik még nem, és szeretnék megtudni, hogyan vehetik fel a kapcsolatot a céggel.

Milyen okból keresik általában a Cetelem ügyfélszolgálatát?

Mivel a Cetelem egy pénzügyi szolgáltató, így alapvetően olyan kérdésekben érdemes felvenni velük a kapcsolatot, amely az általuk kínált szolgáltatásokhoz kapcsolódik. Ilyenek lehet például:

 • Még nem kapta meg az igényelt kölcsönt: ennél a szolgáltatónál gyors kölcsönökhöz lehet jutni, így, ha több napon keresztül nincs válasz, akkor érdemes lehet megkérdezni, hogy mi helyzet a beadott igényléssel. Ez áruhitel esetében azért is fontos, mert csak így küldi a bolt az adott terméket, akkor is, ha önerővel vásároltunk.
 • Ha szeretné tudni, hogy mekkora összeget vehet fel: az előminősítést a legtöbbször online vagy telefonon is el lehet intézni. Így rövid időn belül megtudhatja, hogy mekkora hitelösszegre lehet jogosult. Az online kalkulátorral is lehet, de pontos összeget a tényleges minősítés tud mondani.
 • Nem kapott csekket, elfelejtett utalni: Mivel a Cetelem esetében szinte mindenki hitelhez juthat, a csekk, az átutalás és a csoportos beszedési megbízás is járható módja a fizetésnek. Ha nem kapta meg a havi számlaegyenleget vagy a csekket, akkor az ügyfélszolgálat tud segíteni.
 • Szeretne újrafinanszírozást kérni: van lehetőség arra, hogy újrafinanszírozást kérjünk. Ebben az esetben a már meglévő szerződéssel lehet újra igénybe venni a hitelt, legyen szó áruhitelről vagy személyi hitelről.
 • Szeretne elő- vagy végtörleszteni: megeshet, hogy a hitelt csak azért vette fel, mert az adott pillanatban nem tudott volna annyit fordítani a kinézett termékre, vagy szükség volt hirtelen pénzre. Később a szerződés időtartama alatt lehet előtörleszteni és végtörleszteni is.

Mivel foglalkozik a Cetelem?

A Cetelem már nagyon hosszú ideje működik Magyarországon, és a korábban elsősorban csak áruhitellel és személyi kölcsönnel foglalkozó pénzügyi cég mára többféle szolgáltatást is kínál. Ezek:

 • Személyi kölcsön: a Cetelem személyi kölcsönként többféle terméket is kínál. Van az úgymond hagyományos kölcsön, az adósságrendező kölcsön, a minősített fogyasztóbarát kölcsön és a mindig kéznél kölcsön, ami egyfajta újrafinanszírozási kölcsön.
 • Áruhitel: szinte minden nagyobb webáruházban és áruházban lehetséges Cetelem gyors áruhitelt igényelni, legyen szó bútorról vagy műszaki cikkről.
 • Hitelkártya: idehaza annyira nem használt, de a hitelkártya még jó dolog is lehet, hiszen egy folyton megújuló hitelkeretről van szó.
 • Megtakarítás: a Cetelem ma már megtakarítási számlát is nyújt, ahol akár 9% éves kamattal is lehet számolni.
 • Biztosítás: ezek a hitelekhez kapcsolódó csomagok, amelyek fedezeti, baleseti és haláleseti biztosítást tartalmaznak.

Cetelem bank ügyfélszolgálat online és a Cetelem NetBank

A Cetelem egyik fontos tulajdonsága a sebesség és a könnyű elérhetőség. Ezt segíti az online ügyfélszolgálat és a NetBank rendszere is, amelyekkel könnyedén és gyorsan lehet a kérdéseinkre választ kapni, illetve a különféle egyenlegeinket megnézni.

A Cetelem online ügyfélszolgálat esetében a kapcsolatfelvétel űrlapon keresztül történik. Ebben az esetben az alábbi témákban lehet ügyeket intézni:

 • Csekk igénylése
 • Törlesztéshez kapcsolódó információ kérése
 • Adatváltozás bejelentése
 • Igazolások igénylése
 • Rész- vagy végtörlesztési igény beadása
 • Panasz
 • Takarékszámlával kapcsolatos információ kérése
 • Egyebek

Az űrlapon beadott megkeresések írásos megkeresésnek számítanak, a válaszadási határidő a kapcsolódó törvényekben van meghatározva. Viszonlyag gyors egyébként a reakció a www cetelem hu ügyfélszolgálat részéről, így hamar hozzájuthatunk a szükséges információhoz.

Cetelem NetBank

A Cetelem NetBankját már szerződött ügyfelek használhatják, ahol számos témában lehet ügyet intézni, illetve információhoz jutni. Ezek:

 • Információk a meglévő hitelekről, megtakarításokról, hitelkártyáról.
 • Hitelkártya igénylése, aktiválása, kivonatok igénylése, a kártya terhére való utalás indítása, törlesztési módjának beállítása.
 • SMS értesítések beállítása
 • Személyes adatok megtekintése, adatváltoztatás
 • Személyi- és megújuló kölcsön igénylése, kalkulációja

A Cetelem NetBank elérhető: Cetelem NetBank

A Cetelem bank ügyfélszolgálat nem csak online, hanem telefonon, emailben és levélben is elérhető. Az emailes és a levelezéses ügyfélszolgálat esetében szinte minden intézhető, de a telefonos rendszerben azért vannak korlátozások.

Cetelem Bank telefonszám: +36-1-458-6070

A magyar Cetelem bank telefonszám először az automatikus menürendszerbe visz, ahol négy fő kategóriából lehet választani:

 1. Új hitel igénylése
 2. Meglévő hitellel kapcsolatos ügyintézés
  1. Hitelkártya ügyintézés
  2. Befizetés és törlesztés
  3. Áruhitel igénylés
  4. Általános információk
 3. Takarékszámla
 4. NetBank

Ezek közül mindössze néhány van, amelyet 0-24-ben lehet intézni, azokhoz pedig szükség van a 8 jegyű ügyfélazonosítóra. A hitelkártyákkal kapcsolatos dolgok egy jelentős része teljesen automata, így az olyan dolgokat, mint az aktiválás, letiltás, egyenleg lekérdezés, kártyaletiltás, számlakivonat és tartozással kapcsolatos információ kérése, bármikor meg lehet tenni. De a hitelkeret emelés, a törlesztés és befizetéssel kapcsolatos ügyeket telefon, de ügyintéző segítségével lehet elvégezni.

A Cetelem bank telefonszám nyitvatartási ideje

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

8:00 órától – 20:00 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

Nem elérhető

Nem elérhető

Cetelem levelezési cím: Magyar Cetelem Zrt. 1384 Budapest, Pf. 745.

A küldött leveleket a törvényes határidőn belül válaszolják meg. Javasoljuk az online ügyfélszolgálatot vagy a telefonos ügyintézést.

A Cetelem bank hivatalos email címe a cetelem@cetelem.hu, ahol szintén többféle információhoz lehet hozzájutni. Ebben az esetben is javasoljuk inkább az online ügyfélszolgálat, a NetBank, vagy a telefonos ügyintézés igénybevételét.

A Cetelem a közösségi médiában

A magyar Cetelem bank, jelenleg minimális social media jelenléttel rendelkezik: egy Youtube csatornájuk van, illetve egy Facebook oldaluk. A Magyar Cetelem Bank Zrt. – YouTube oldalon található videócsatorna jelenleg tájékoztató anyagokat nem tartalmaz – ami sok hasonló cég esetében hiányzik. A Youtube-csatornán csak promóciók és reklámok találhatók.

A Facebook oldal egy fokkal aktívabb, mint a Youtube-csatorna, de annak ellenére, hogy 15 ezer követővel rendelkezik, minimális az interakció. Az oldal elsősorban promóciós, másodsorban tájékoztató jellegű. Jelenleg nem érhető el az ügyfélszolgálat opció sem Facebook-on, sem pedig a Messengeren keresztül.

Lehet-e online csevegni a Cetelem Bank ügyfélszolgálat ügyintézőivel?

Jelenleg a Cetelem esetében nem lehet a honlapon keresztül online csevegést indítani. Nincs sem ügyintézővel való kapcsolatfelvételi lehetőség, sem pedig automata csevegésre. Ehelyett az online ügyfélszolgálati űrlap vagy a NetBank áll rendelkezésre.

Cetelem hírlevél

Hitelszerződés kötésekor van lehetőség arra, hogy a felhasználó feliratkozzon a Cetelem hírlevél szolgáltatására. Ezt megkaphatja az ügyfél emailben, SMS-ben, postán, illetve telemarketinges módon is. Ezek közül az email és a postai a legkényelmesebb. Nem küldenek olyan sűrűn levelet, tehát nem kell attól tartani, hogy minden héten jön valami. Ha papíron kéri a számlakivonatokat, akkor azokhoz teszik, esetleg a szerződés megszűnése után még küldhetnek alkalmi tájékoztatót.

A hírlevélről leiratkozni a Leiratkozás | Magyar Cetelem Bank oldalon lehet, ahol a kért információk megadása után egyszerre minden levélről, SMS-ről és telefonos megkeresésről le lehet iratkozni.

Cetelem személyes ügyfélszolgálat

A Cetelem nem olyan, mint a hagyományos bankok, így nincs túl sok személyes ügyintézési lehetőség. Jelenleg egy ügyfélpont működik, amelynek címe: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57. (Eiffel irodaház, földszint, C recepció mellett).

Előnye az elhelyezkedésnek, hogy a Nyugati pályaudvar mellett van, így akár vidékről érkezve is könnyen megtalálható, a térképet a Online Ügyfélszolgálat | Magyar Cetelem Bank oldalon is megtalálhatjuk. Az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejét az alábbi táblázatban foglaltuk össze.

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

8:30 órától – 17:30 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

8:30 órától – 17:30 óráig

Zárva

Zárva

Az intézhető ügyek köre elég széles, szinte minden, élő hitel vagy takarékszámla szerződéssel kapcsolatos ügyet el lehet intézni. Érdemes azonban azt megjegyezni, hogy befizetéseket nem lehet az ügyfélponton elvégezni, tehát ha tartozása van, akkor azt csak online, vagy utalással rendezheti.